18 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

De unde mi-am cumparat rochii?

Vara a sosit din nou, grăbită, ca în fiecare an şi ne-a alintat cu dragostea ei călduroasă, cu viaţa sprintenă pe care o stârneşte în fiecare fiinţă de pe acest pamant. Astfel a început sezonul fericirii şi al distracţiei, peste tot găseşti petreceri sau evenimente ce trebuie trăite la maxim iar pentru asta fetel vor să arate minunat în timp ce bărbaţii vor doar bere. În fine, odată ce vara a sosit iar eu aveam pregătite o grămadă de evenimente la care trebuia să particip m-am hotărât să mă pregătesc dinainte şi să cumpăr câteva rochii  de seară care să mă ajute să strălucesc.

Rochie Loving Midi cu Imprimeu Roz

Astfel am început să caut neîncetat câteva ţinute dar parcă nimic nu îmi plăcea,ori erau prea extravagante, ori prea scurte, ori prea lungi.. ori prea funny ori prea elegante. Aşa au trecut 2 săptămâni iar eu eram gata să mă dau bătută şi să mă resemnez cu vechea mea garderobă şi exact atunci am descoperit site-ul dyfashion.ro . Am rămas pur şi simplu vrăjită de modelele prezentate, fiecare era special şi minunat şi aproape că le-am cumpărat pe toate doar că m-am gândit la sarariul ce-mi era insufficient pentru asta. Site-ul oferă rochii pentru oricine precum : rochii de vară pentru petrecăreţe, rochii de seară pentru fetele ce iubesc să se plimbe sub razele lunii, rochii de ocazie pentru fetele ce adoră evenimentele special, rochii fabricate în România pentru orice tânără patrioata, rochii de catifea pentru cele ce adoră luxul,rochii de dantelă când îţi place să fii pasională, rochii office  deoarece jobul nu vă poate fura bucuria verii, rochii de nuntă pentru poveştile de dragoste împlinite, rochii mărimi mari pentru că poţi mânca ce-ţi doreşti şi totuşi să fii sexy, rochii de club căci tot timpul poate să apară al tău Făt-Frumos şi rochii de zi pentru că party-ul merge cel mai bine sub soare. Aici poţi găsi absolut orice tip de rochie iar preţurile sunt acceptabile având în vedere calitatea materialului şi lucrătură acestora care sunt uimitoare.

Rochie Veronique Roz Pudrat de Seara

Astfel , după câteva ore de privit şi de reflectat asupra fiecărei rochii am reuşit să îmi aleg 4 modele pentru fiecare eveniment special la care urma să particip. Aşa am ales o rochie de seară pentru balul verii organizat de compania la care lucrez, o rochie de club pentru ieşirile cu prietenii, o rochie de vară lejeră pentru Untold şi o rochie din dantelă, destul de lejeră pentru job şi pentru ieşirile pe timpul zilei.

De asemenea acest site oferă retur sau schimb gratuit în cazul în care rochia nu vi se potriveşte sau nu este exact ceea ce vă aşteptaţi, iar acesta este un bonus extraordinar având în vedere că majoritatea magazinelor ( reale şi virtual) nu prea acceptă acest lucru iar clienţii rămân cu un produs care nu le foloseşte în niciun scop şi cu o pierdere atât bănească cât şi sentimentală. În plus dacă preţul comenzii se ridica peste 300 de lei primiţi transport gratuit şi 14 zile de returnare.

Eu am fost foarte mulţumită de rochiile primate, vară mea a fost minunată iar eu am reuşit să strălucesc în orice situaţie. Deci, dacă cele de mai sus vă fac cu ochiul şi vă căutaţi rochii noi atunci accesaţi site-ul dyfashion.ro şi imbogatitit-vă garderoba .