29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Contabuc.ro ajutor pentru firme

 

Cu totii ne-am dori sa ne infiintam o firma sau un business al nostru insa forte multi renunta la acest vis din cauza protocoalelor foarte greu de indeplinit si chiar daca reusesc sa treaca de aceasta etapa, mentinerea unei afaceri in Romania este destul de dificila din cauza numeroaselor acte ce sunt necesare pentru o buna functionare a acesteia. La fel a fost si unchiul meu, detinea o afacere destul de marein Bucureesti,  insa contaila sa creea problem si nu era singura, cele dinnaintea ei au facut la fel. Astfel el era satul de aceasta problema ce ii ingreuna traiul si s-a decis sa caute pe cineva capabil iar daca nu-l va gasi, sa renunte la firma.Pentru ca nu voiam ca el sa renunte am inceput sa caut persoane si firme din bucuresti care mi-ar inspira incredere sau care au deja cateva recenzii excelente. Astfel am descoperit firma contabuc.ro  , un grup de firme ce ofera servicii contabilitate, servicii resurse umane si servicii fiscal la tarife avantajoase.

Astfel nu am stat mult pe ganduri s i-am contactat. Ei mi-au oferit mai multe detalii despre aceasta firma si m-au convins. Acest grup de firme ofera contabilitate in Bucuresti in conform cu nevoile clientilor si ofera idei personalizate in functie de domeniul si marimea firmei beneficiare. A fost infiintat in anul 1994 in Bucuresti iar firmele intreprinzatoare sunt Simexpert Conta, Simexpert Evaluari de Patrimoniu si Simexpert Tax Consulting.  De asemenea angajatii lor sunt dedicati muncii lor, se documenteaza constant si se perfectioneaza in domeniul economic, scopul fiind atingerea nevoii clientului. Pe parte contabila acestia ofera consultanta fiscala si gasesc solutii pentru eliminarea cheltuielilor inutile, plus ca va ajuta sa gasiti variante legale cu ajutorul carora profitul dumneavoastra sa creasca.

servicii de contabilitate

Deoarece eficienta nu este singurul lucru necesar m-am documentat putin si despre expertii acestei firme si am ramas placut surprinsa cand am aflat ca acestia sunt acreditati de cele mai importantna organisme nationale si internationale precum: CEECAR, CAFR, CCF, UNPIR si ACCA. Pe site puteti gasi mai multe informatii despre contabuc dar si articole cu informatii necesare pentru functionarea unei afaceri, astfel puteti sa va imbunatatitit cunostintele in domeniu si sa pasiti inainte pe drumul succesului. Nici tarifele nu sunt exagerate si consider ca sunt accesibile atat pentru cei ce sunt la inceput de drum cat si pentru cei experimentati in domeniu.

Astfel m-am decis sa le dau o sansa, am discutat cu unchiul meu si l-am convins sa nu renunte la ceea ce a fost candva visul sau. Deci am inceput sa colaboram cu ei si chiar daca la inceput a fost mai greu, cu timpul, am invatat cum sa ne facem treaba mai usor, sa scapam de stres si sa avem beneficii de pe urma acestui business.

Astfel am ajuns sa avem un profit mai avantajos si sa ne bucuram dinnou de ceea ce facem. Daca sunteti  disperati si aveti nevoie de indrumare in domeniul afacerilor sau de ajutor, ori doriti doar sa ridicati standardele atunci intrati pe contabuc.ro si urmati-va visul.