29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Cand este cel mai bun moment pentru a cumpara anvelope de iarna?

Știu că până la sosirea iernii mai sunt câteva luni bune, dar cu toate acestea nu mă pot abține să nu vă întreb: „Voi când vă cumpărați anvelope de iarnă?” „Voi când decideți să le înlocuiți?”. Din ce am văzut și la prieteni, dar și la apropiați majoritatea persoanelor așteaptă sosirea primului strat de zăpadă pentru a cumpăra anvelopele de iarnă. Acest lucru nu mi se pare corect pentru că în acea zi se pierde foarte mult timp. Adică gândiți-vă că nu veți fi singurul, obligat de zăpadă, care cumpără anvelope de iarna. Tocmai de aceea în aceea zi se vor forma cozi, iar datorită grabei puteți ajunge să achiziționați anvelope de la o firmă nepotrivită și să aveți mai apoi probleme. Să nu uităm că există și firmele care atunci când se văd cu coadă la ușă măresc prețurile profitând astfel de zăpadă.

Eu vă sfătuiesc să le cumpărați din timp, acestea nu expiră și în plus nu cred că vă vor deranja atât de mult. Mai mult decât atât o dată cu începerea lunii decembrie eu v-aș sfătui să mergeți la un service care să vi le și pună la mașină, asta desigur dacă nu preferați să o faceți voi singuri. În acest fel veți scăpa de aglomerație și veți fi siguri că zăpada nu vă va lua prin surprindere. Sincer mie știrile de genul „Zăpada a luat prin surprindere România” mai ales postate în luna decembrie mi se par aberante, adică cu toții ne așteptăm să ningă cel puțin o dată în această lună. Tocmai de aceea dacă veți cumpăra anvelope din timp veți ieși mai câștigați.

Cum am ajuns să cumpăr anvelope de iarna din timp?

Trebuie să vă mărturisesc că până acum câțiva ani nu puneam accent pe momentul în care trebuia să cumpăr anvelope de iarnă, în general le puneam după topirea primei zăpezi. Nu mi-a plăcut niciodată să merg cu mașina cu cauciucuri de vară pe zăpadă, pur și simplu nu aveam încredere că aș putea-o stăpâni dacă ajungeam pe o porțiune cu gheață. Problema în acel an a fost că zăpada ne-a prins la o rudă. Venisem pentru o mini-vacanță și am zis să nu luăm fetele cu autobuzul ci să mergem cu mașina.

Pe atunci nici prin minte nu ne-a trecut că ar putea ninge și că am putea avea nevoie de cauciucuri de iarnă, dar totuși natura avea alte planuri, chiar cu 2 zile înainte de a pleca de acolo. Atunci ne-am văzut în situația de a căuta cauciucuri de iarnă, nu puteam pleca cu mașina așa și nici nu o puteam lăsa acolo. Am pierdut destul timp atunci până au ajuns anvelopele și ne-a și costat mult. De atunci am început să căutăm din timp anvelope și așa am ajuns la site-ul anvelomag.ro, de aici comandăm online produsele dorite și dacă avem 2 anvelope sau mai multe ne și bucurăm de transport gratuit.

Dacă și voi vă doriți să achiziționați anvelope de iarna nu ezitați să apelați la acest site online. Veți găsi mereu o gamă largă de produse din care să alegeți.