19 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Lenjerii de pat!

Știți care este cel mai greu lucru pe care trebuie să îl faci după ce te măriți?

Să o impresionezi pe soacra ta, să o faci să te placă și să eviți scandalurile. Atunci când m-am măritat eu soacra era plecată din țară, credeam că voi avea o viață happy, apoi s-a întors. Mereu trebuia să am grijă ce vorbesc și cum vorbesc.

Fotografia postată de decorami.ro - lenjerii de pat.

Prima oară când și-a sărbătorit ziua de naștere cu noi nu aveam nici cea mai mică idee ce să îi cumpăr. Noroc că a mea cumnată mi-a spus că își dorește foarte mult o lenjerie nouă de pat. La început m-am bucurat așa de mult că știam ce să îi iau. Dar m-ai apoi mi-am dat seama că am nevoie de mai multe detalii, ce culori îi plac, ce modele ar atrage-o, ce material?

Cumnata a zis că nu mă poate ajuta așa că l-am întrebat pe soțul. El a fost cel care mi-a zis să aleg o lenjerie colorată pentru că mama soacră detest lenjeriile închise la culoare. Tot el m-a îndreptat spre lenjerii de pat haioase spunându-mi că mamei sale ăi plac foarte mult lenjeriile care o fac să râdă cu toată inima.

Pentru că în continuare nu știam ce să aleg am căutat modele online și am ajuns pe site-ul celor de la decorami.ro. Văzusem la ei lenjeria cu cățelul și efectiv nu mi-am putut stăpâni un zâmbet. În acel moment am știut că este cea mai bună lenjerie de pat pe care o pot cumpăra.

Fotografia postată de decorami.ro - lenjerii de pat.

În acel moment mi-am dat seama că la noi în oraș sigur nu aș găsi așa ceva și am început să caut detalii despre cum aș putea să o primesc direct acasă. Așa am aflat că în schimbul unei sume foarte mici aș putea-o primi direct acasă prin curier. Acest lucru pe mine m-a cucerit mai ales că am găsit multe modele potrivite și pentru familia mea și am ajuns să beneficiez de transport gratuit.

Am stat puțin ca pe ghimpi până la ziua soacrei, dar când am văzut-o că deschide cadoul și zâmbește m-am liniștit. De atunci ori de câte ori am ocazia intru pe decorami.ro și îi cumpăr un model nou de lenjerie. Acest site este un adevărat paradis al lenjeriilor de pat și dacă și voi vreți să vă cumpărați sau să oferiți cuiva una nu mai așteptați și vizitați site-ul.

Fotografia postată de decorami.ro - lenjerii de pat.