28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Despre prietenie..

Stiati ca doare sa pierzi prietenia unei persoane(prietenul cel mai bun) la fel de tare ca atunci cand te-ai desparti de persoana iubita?

Stii,persoana aia cu care te-ai obisnuit sa istorisesti orice nimic,sa ii spui orice problema ,sa it idea un sfat sau macar un umar pe care sa plangi,brusc sa nu mai fie ,sa plece din viata ta , sa nu mai ai cu cine sa razi sau sa plangi.

Te intrebi cu ce ai gresit?

De ce persoana care iti era maid raga ca o sora nu iti mai este aproape?

Imagini pentru prieteni

Cum ati trecut de la nedespratite la necunoascute?

Cine a fost de vina?

Am facut ceva ce nu a trebuit sau nu i-a convenit?

Sute de intrebari care nu iti dau pace zilnic,care sapa si sapa pana la lacrimi,pan ace lasa o rana adanca in suflet.

Ramane un gol,ca atunci cand ai iubit din tot sufletul,iar persoana iubita pleaca si nu se mai intoarce ,iar tu ramai in urma si trebuie sa continui,sa mergi mai departe, sa inveti din nous a traiestii fara ea.

Sa inveti sa traiesti din nou fara ea,sa inveti sa ai din nou incredere? Dar,oare o sa mai poti sa ai incredere in altcineva?

Da, o sa mai poti!pentru ca eu cred ca prietenia este la fel de oarba ca si dragostea.

Imagini pentru prieteni

Iti pui increderea in persoane pe care le consideri minunate,de care te atasezi sufleteste,la fel ca atunci cand te indragostesti si nu crezi, de fapt nici nici prin gand nu iti trece ca persoana aceea minunata intr-o zi te va parasi si te va lasa cu inima tandari si un gol imens in suflet.

Desigur,exista si exceptii,ca si in cazul dragostei.Exista prietenii pe viata.Prieteni pt care nu exista termen de comparative,care ar face orice pt tine si sunt acolo oricand ai nevoie,prieteni pt care si tu ai face orice.
Insa,aceste prietenii sunt “flori rare”.

Cred ca atunci cand intrebi”ce este prietenia?” primesti la fel de multe raspunsuri ca atunci cand intrebi “ce este iubirea?” Primesti sute de miii de raspunsuri diferite si intr-un final ajungi la concluzia ca este o intrebare fara raspuns sau o intrebare la care fiecare crede ca are raspunsul corect!