16 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Emotii,emotii,emotii!

Am emotii ca niciodata,ma aranjez trebuie sa arat impecabil pentru aceasta intalnire.In mare stiu despre ce este vorba,am unele asteptsri,dar emotiile ma coplesesc.

Sunt gata! Plec spre gradinita,ma asteapta fiul meu sa ma sarbatoreasca,sa imi ureze “La multi ani!”

I-am pregatit hainutele,ajung la gradinita si il chem sa il schimb.

Prima lui reactive :”Vai,mami,esti foarte frumoasa azi!”Mi se umplu ochii cu lacrimi,am mai auzit acest compliment,dar niciodata spus cu atat de multa sinceritate .Il schimb,este foarte multumit de costumatia pe care i-am ales-o:”Acum sunt si eu frumos ca tine!”, si pleaca repede sa nu inceapa totul fara el.

Mai asteptam cam 10 minute,pana cand doamna educatoare ne invita in clasa.

Imagini pentru ziua mamei

Se deschide usa ,iar acolo,in usa , apare cel mai mic,frumos,dulce tunel facut de copiii,cu mnutele sus,iar in manuta fiecare tinea cate o floare si ne cantau “La multi ani!”

Trec prin mini-tunel si ajung in dreptul lui.Il privesc e fericit,atat de feicit ca imi trimite si un pupic.

Ne gasim locuri,iar educatoarea le spune ca floarea pe care o au in mana sa o daruiasca fiecare mamicii lui.Vine la mine imi intinde floarea,ma indeamna sa o miros ,iar cu manutele lui mici ma cuprinde de gat  si ma pupa atat de dulce si atat de sincer,incat ma face  sa realizez cat  de norocoasa sunt.

Incepe serbarea,caci asta era surpriza,au pregatit cantecele si o mica sceneta.

Fiecare este chemat pe rand sa isi spuna rolul,iar din cand in cand intrerup pentru a canta un cantecel.

Imagini pentru ziua mamei

Sorb fiecare cuvant,fiecare cantecel,fiul meu se uita fix in ochii mei si imi zambeste,este mai cuminte ca niciodata,privirea lui imi spune  ca tot ce face este pentru a-mi arata cat de mult ma iubeste.

Serbarea ajunge la final.Ultimul act este un dans,doamna educatoare ii invita pe fiecare sa isi gaseasca partenerul sis a inceapa sa danseze.Isi gaseste partenera si incep sa danseze. Sunt minunati! Stangaci,impiedicati,dar fantastic de frumosi!

Dupa circa un minut de dand,doamna educatoare ii indeamna sa isi invite mamicila la dans.Vine ma ia de mana si incepem sa dansam.Acasa dansam tot timpul impreuna,inca de cand era bebelus,dar ca acest dans nu a fost niciunul!Parca timpul s-a oprit,clipa aceea a fost infinita,magica parca tot Universul s-a oprit in loc pentru noi. A fost magic!

A fost cel mai bun si mai frumos cadou primit de 8 martie,a fost hrana pentru suflet ,bucurie pentru fiecare celula  din corpul meu si mandrie si recunostinta eterna ca pot sa fiu mama acestiu copil minunat!