28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Legatura mama-copil!

Cel mai important lucru in viata unei femei este cand  afla ca va fi mama ,ca este purtatoare de viata si ca va da nastere unei noi vieti.

De aceea legatura mama-copil este una foarte puternica si foarte speciala.

Timp de 9 luni ,viata noua  ce se formeaza in pantecul mamei trece prin aceleasi stari prin care trece si mama si simte tot ce simte si mama.

Pentru o femeie totul se schimba in momentul in care afla ca va fi mama,incepand de la corpul ei ,emotille pe care le simte si pana la personalitatea ei .

Imagini pentru mama-copil

In timpul sarcinii femeia trece prin esperiente diferite ,care lasa urme adanci in in personalitatea ei ,iar aceste experiente te transforma din femeia ce erai inainte in mama ce urmeaza sa fii.

Atunci cand vezi acele doua liniute pe testul de sarcina prima data esti in soc. Oricat de mult te-ai pregati tot o sa te ia prin surprindere mometul cand se hotaraste sa vin ape lume un copil.

Dupa perioada de soc inecepi sa iti revii sis a iti reorganizezi prioritatile.

Imagini pentru mama-copil

Perioada sarcinii este diferita de la femeie la femeie,de a organism,la organism,de aceea este foarte important sa mergem la doctor pt orice problema sis a intrebam orice ne framanta.

Corpul se schimba,devii din ce in ce mai inceata,mai obosita,experimentezi emotii pe care nu le-ai mai treit pana acum,plangi mai cu patos si razi mai cu suflet.Esti mai emotive,dar tot odata si mai nervoasa.Ai pofte de tot felul si mananci tot ce apuci la orice ora si orice cantitati. Nu cred ca trebuie cineva sa te judece ca ai luat mai multe kilograme il plus in perioada sarcinii decat era indicat si sincer nici nu cred ca tu ar trebuii sa te necajesti fiecare este speciala in felul ei.Bucura-te de burtica ta frumoasa,si de viata aceea minunata ce creste acolo,de  primele lovituri,se ecografele la care mergi si iti vezi minunea,de bataile inimii,de toate aceste clipe minunate,sunt unice si raman pe viata.