18 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Rent a Car

Mașinile în România

Tot mai multe familii își doresc să aibă o mașină, dar din păcate România este țara în care banii lipsesc cu desăvârșire. Este foarte greu să faci rost de o mașină, în timp ce carnetul poate fi luat extrem de simplu. Pentru cei care au reușit să își ia permisul dar nu au încă o mașină a apărut posibilitatea de a apela la o firmă de inchirieri masini.

De ce să închiriezi o mașină?

Astfel nu doar că vei avea ocazia de a-i cunoaște pe cei de la New Kopel Group, dar vei putea săvezi cât de ușor sau de greu se conduc anumote mașini. Poți ieși pentru o săptămână cu prietenii în oraș conducând o frumoasă mașină, iar la scurt timp să te afișezi cu una nouă
SIXT Rent a Car este programul pe care poți să îl folosești pentru a vizita întreaga Românie, doar gândește-te o săptămână pentru fiecare oraș sau județ, o mașină care să ți se potriveascăși pentru care să nu trebuiască să plătești miliarde.
Mie mi-ar plăcea foarte mult un astfel de plan, să închiriez o mașină la sfârșit de săptămână să plec într-un oraș nou, într-un loc necunoscut de mine, iar mai apoi să aduc mașina la firma de la care am închiriat-o.
Nu ar mai trebui să îmi fac griji cât de mult costă o mașină, unde am să o parchez și cine o să aibă grijă de ea în zilele în care muncesc, voi ști că la sfârșit de săptămână firma mă va ajuta să continui planul.
De ce să stați să vă cumpărați propria mașină când puteți să închiriați una și să plătiți mult mai puțin? Eu cred că mă voi bucura de o vacanță mult mai plăcută într-o mașină închiriată.
Voi pentru ce ați închiria o mașină? Care este locul din România în care v-ați dori să mergeți cu mașina cea nouă?