29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Shell Rimula Ultra 5W-30 ajutorul vostru

V-ati intrebat vreodata ce trebuie sa faceti pentru ca masina voastra sa va insoteasca in calatorii pentru o perioada mai lunga de timp? Acum este momentul sa aflati cateva lucruri interesante, zic eu, despre motorul masinii voastre. Aceste detalii se adreseaza in special posesorilor de motoare diesel de sarcina mare cum ar fi de exemplu Euro 4, Euro 5 si Euro 6.

Pentru cei care nu stiu inca motorul este partea cea mai importanta a masinii, fara el nu veti putea pleca cu masina de pe loc, iar inlocuirea lui de cele mai multe ori va costa foarte multi bani. Tocmai de aceea trebuie sa aveti in vedere o utilizare corecta a motorului, dar si cateva lucruri care ii ofera protectie. De exemplu pentru cei care nu stiau exista uleiul Shell Rimula Shell Rimula acesta este realizata de o firma de succes si are mai multe denumiri, in functie de rolul acestuia.

De exemplu Shell Rimula Ultra 5W-30 este un ulei ale carui facilitati au fost dovedite prin diferite teste realizate in decursul mai multor ani. Astfel se stie ca el ofera cu pana la 56% mai multa protectie impotriva uzurii motorului. Vorbim de o cifra destul de buna avand in vedere importanta motorului.
IMG_0005
Sa nu uitam ca si tehnologia Dynamic Protection Plus are un puternic impact asupra calitatii acestui ulei. Mai exact fara ea uleiul nu ar putea sa ofere o imbunatatire a economiei de conbustibil cu 2% sau o durata de viata mai extinsa a uleiului. Acum nu trebuie sa va ganditi cat economisiti atunci cand mergeti la magazin cu masina, ci la distantele pe care le parcurgeti in fiecare an cu ea. Exista foarte multi soferi care depasesc mii de mile cu masina si pentru care aceasta economie de 2% este foarte importanta. De asemenea sa nu uitam de impactul pe care acest ulei il are asupra motorului.