29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Un matematician si tenisul

Cum să nu iubești tenisul? Adică este una dintre cele mai bune metode pe care le poti folosi pentru a scapa de kilogramele in plus, dar si pentru a face mai multa miscare. De asemenea tenisul este unul dintre sporturile care iti pun la lucru logica si viteza de reactionare. In tenis nu trebuie sa fi doar cel mai bun, trebuie sa stii cum sa anticipezi ce miscari va face adversarul tau si sa le folosesti impotriva sa.
De asemenea este foarte important sa afli daca adversarul are probleme, de exemplu reactioneaza mai greu in partea stanga a terenului sau nu poate lovi mingile care vin pe mijloc, aceste detalii pot face diferenta dintre un joc pierdut si unul castigat. Nu am reusit sa intru in echipa de tenis a liceului deoarece eu ma axam mai mult pe partea logica a acestui sport si mai putin pe parte sportiva.
Cu toate acestea am aflat ca pot juca tenis cu ajutorul celor de la Premier Tennis Store un magazin care se ocupa cu vanzarea de articole sport, printre care se numara si diverse materiale de care ai nevoie pentru a putea juca sport. Este un fel de magazin tenis de camp care iti ofera cea mai larga gama de produse din care sa alegi.
Nu trebuie sa fi Simona halep pentru a te bucura de imbracaminte tenis la cele mai bune preturi si de o calitate foarte buna, tot ce ai de facut este sa apelezi la un site cu o vechime destul de considerabila in acest domeniu, care sa fie gata sa te ajute in aceasta lupta nu foarte usoara cu tenisul. Nu renunta la planurile tale, chiar daca nu vei putea face tenis profesionist, macar te vei bucura de cateva partide alaturi de prieteni, vei gasi o metoda ca sa fi tu insuti.