28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Cel mai bun inel pe care sa-l porti

De cand se apropie cu pasi grabiti nunta surorii mele, aceasta imi spune continuu cate ceva fie despre inele de logodna, fie despre cat de folositor este chiar si un inel. Si pentru ca am retinut cateva informatii, trebuie sa stiti ca inelul de logodnă  cu diamant s-a născut in secolul 15, atunci când arhiducele Maximilian al Austriei  a dăruit un inel pentru Maria de Burgundia. 
Pentru o lungă perioadă de timp inele de logodnă cu diamante, au fost considerate ca aparținând claselor cu rang mai înalt, cu toate acestea, în prima jumătate a secolului 20 au început să devină  populare. Dar la sfârșitul secolului, marea majoritate de viitoare mirese primeau deja inele de logodnă cu diamante. 
Se ştie că inelul de logodnă  a fost purtat pe degetul inelar de la mâna stângă, deoarece se credea că prin  acest deget curge  „vena amoris” (vena dragostei), care ajunge direct la inimă. Asa ca, daca vreti un inel de logodna, atunci cu siguranta trebuie sa alegeti inelul RD273W pentru ca nu este doar alegerea potrivita, ci si pentru ca arata foarte, foarte bine. Acesta costa la o greutate de 0,30 ct doar 4600 de lei.
 Poate vi se pare un pret destul de mare pentru un inel, dar trebuie sa stiti ca la alte magazine online, gasesti produse si mai scumpe si mai proaste calitativ. Eu zic ca mai bine sa mergem pe calitatea din Anglia si increderea celor de la RoyalDiamante, pentru ca  diamantele vin cu certificari dar si ca Royal Diamante ofera o garantie de returnare a banilor de 30 de zile si garantie de 5 ani pentru fiecare produs.
 Deci, asa cum spune si site-ul lor, puteti sa returnati inelul in cazul in care este prea mare sau prea mic, in functie de dimensiuni sau daca v-ati razgandit si vreti alt inel pentru ca, trebuie sa recunoastem, este o decizie foarte importanta si un inel de logodna trebuie sa fie pe masura asteptarilor voastre.