29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Ce trebuie sa stim despre credite


Nu credeam nici măcar o dată în tinerețea mea, că la bătrânețe mă voi apuca de blogging. Dar, ce să faci? Atunci când societatea te trimite frumos în coșul de golire, trebuie să găsești  o metodă de reciclare pentru a putea trăi. Cum limbile străine se lipeau de mine ca apa de gâscă, până când fetele mele au crescut nu am cam reușit, chiar dacă aveam vreo doi- trei ani de calculatoare. Oho,..oho, stați liniștiți, că prin ”77 în secolul trecut, un calculator era cât o cameră de 5×5 și pentru un program ne dădeau un listing destul de gros și un teanc de cartele pentru verificare. Dhe! Eram prin epoca de piatră a societății calculatoarelor.
AVBS CREDIT
Dar să revin la subiect. Oricât m-am străduit, fără a stăpâni limba engleză nu am reușit. Atunci când fetele mele au crescut, mi-au acordat și mie ajutor în încercarea de a avea un venit financiar în spațiul online. De ce venit financiar? Pentru că ele reușesc, folosindu-se de limba engleză, să obțină tot ce este în trend cu moda, pe mine mă interesează tot ce este cash. Dar, pentru a reuși să obții un venit trebuie să investești nu numai muncă, ci și ceva ”finanțe”. Cum aceste finanțe nu am reușit să le strâng, căci familia fiind mare, oricât de mult aș fi strâns, tot dispăreau întro clipită. Deodată am zis stop. Hai să căutăm o companie pentru un împrumut ce ne poate asigura dezvoltarea în acest spațiu online. După multe căutări nereușite datorită  acelui renumit Scoring FICO, cum să-l obținem în spațiul online?, am ajuns și pe blogul AVBS Credit unde am aflat despre viziunea acestora privind domeniul financiar-bancar.
Uite așa, am reușit să obțin un credit de nevoi personale care să mă ajute să fac o afacere ce nu le va trage ”țepe” bloggerilor din acest spațiu imens, chiar dacă este virtual.  Cum în spațiul ofline este foarte greu de a obține un credit, excepție fac doar anumiți patroni care într-o țară din UE= adică ROMÂNIA=  au reușit să obțină credite în numele salariaților, de multe ori aceștia habar nu aveau. Culmea, știți care este? Ca să dovedească că nu sunt vinovați trebuiau, salariații, să dea în judecată patronii. Câtă dreptate?…..Oare?
NU vroiam un credit ipotecar, nu vroiam nici măcar un credit prima casă, tot ce doream era un credit , chiar dacă acesta era un credit bancar și nu reușeam să-l obțin. Norocul meu s-a numit AVBS Credit acea companie ce m-a înțeles și mai mult m-a sfătuit și m-a ajutat să obțin un credit de nevoi personaleși să încep să-mi fac un profit frumușel, să pot da și altora ceva bănuți câștigați cinstit.
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.