28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Epilare în 3 minute cu Farmec

depilatoareÎncă din trecut, timpul a fost cel mai mare inamic al omului. Oamenii își doresc să facă atât de multe încât uneori uită să mai aibă grijă și de ei.

Cred că fiecare dintre voi s-a lovit cel puțin o dată de lipsa timpului, fie a renunța la unele planuri lăsându-le pentru a doua zi, fie a adormit la ore foarte târzii. Femeile au și o altă problemă, ele trebuie atunci când ies din casă să fie aranjate, pentru ca nimeni să nu spună că sunt neîngrijite.

Iarna problemele sunt mai mici, dar o dată cu venirea căldurii trebuie început și procesul de renunțare la părul crescut în exces, în zone nepotrivite… Da… acel proces chinuitor… cunoscut și sub numele de epilare… Un proces care în trecut le răpea chiar și 15 minute, minute de chin pentru că toată atenția lor trebuia să fie asupra firelor de păr.
Cei de la Farmec, una dintre cele mai vechi firme cosmetice din țara noastră, s-au gândit la ele și au decis să creeze un produse revoluționar, vorbim de crema depilatoare. Această cremă nu este una obișnuită, ia fiind în stare să elimine părul în 3 minute, fără dureri sau neplăceri. Mai mult decât atât, femeia se poate ocupa de alte lucruri în timpul procesului.

depilatoare
Cum nu toate femeile se bucură de o piele normală, unele având parte de una sensibilă, există mai multe tipuri de creme depilatoare, fiecare cu beneficiile ei. Există cremă depilatoare piele normală, cremă depilatoare piele sensibilă și chiar creme pentru tineri. În funcție de lungimea părului femeia poate decide dacă să țină crema doar 3 minute sau mai mult, după ce perioada de acționare a trecut, crema este luată cu ajutorul unui burete și al apei de la duș.
Și pentru noi,  cei de la Farmec au creat o crema depilatoare barbati cu care să scăpăm de părul în exces, fără dureri. În perioda când aștept ca această magnifică cremă să își facă efectul: pot să comand o cremă depilatoare pentru soția mea, pot să răspund la comentariile primite pe pagina de facebook, pot să trimit un mesaj cu ”La multi ani!”, pot să verific ultimele postări ale cunoscuților sau chiar să îmi caut foștii colegi pe internet. Există foarte multe lucruri care se pot face în doar 3 minute, iar dacă mă pun în pielea soției vă pot face o listă cu 1000 de lucruri făcute în 3 minute.
Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.