28 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

O nuntă la Salon de Mariage


Ce mi-aș dori pentru o nuntă de povestit nepoților și dacă se poate chiar și strănepoților? În primul rând mi-aș dori intimitatea petrecerii pe care mi-ar oferi-o Salon de Mariage. Aici aș putea avea un spațiu verde numai pentru invitații mei, știți că în interior nu se mai fumează, iar o nuntă la care participanții să fie doar nefumători, nu există. Iar după orele petrecute la masă și pe imensul ring de dans, ce poate fi mai relaxant decât  un spațiu verde supergeneros ce este împânzit de numeroase foișoare și  care se află pe marginea unei luxoase piscine.

Salon-Toujours-l'Amour-(3) 
Pentru o nuntă de neuitat, un salon de nunta ar trebui să fie amplasat în apropierea unor locuri de cazare pentru invitații veniți din toate colțurile țării. Dar și pentru cei din București ar fi ideal asigurarea posibilității asigurării transportului rapid până la saloane nunti Bucuresti. Pentru o nuntă plină de rafinament toate aceste amănunte legate de realizarea petrecerii, constituie sarea și piperul, sunt esențiale pentru a rămâne în amintirea participanților. Mirii în această perioadă sunt suprasolicitați de respectarea tradițiilor și nu vor avea timpul necesar pentru a se ocupa de fiecare invitat în parte, de aceea aceste facilități este bine să fie în răspunderea celor ce organizează evenimentul.
O nuntă rămâne în amintirea invitaților și prin diversele feluri de mâncare ce li se vor servi, iar pentru reușita deplină este nevoie și de o bucătărie în care să se pregătească totul, căci o ofertă all-inclusive ne-ar degreva de grija pentru a aștepta venirea pe rând a furnizorilor. Totuși cel mai important pentru desfășurarea petrecerii de nuntă este aranjamentul plin de un romantism modern al salonului. Pentru aceasta este nevoie de o sală spațioasă, în care să se armonizeze cât mai multe flori. Apoi vederea nu trebuie să fie obturată de anumiți stâlpi, pentru ca noi să putem vedea toți invitații, chiar și pe cei ce se desfășoară pe cuprinzătorul ring de dans.
Salon-Toujours-l'Amour-(10)
Cum să uiți o nuntă a cărei cununie religioasă se desfășoară lângă o superbă piscină, iar dansul mirilor are loc chiar deasupra luciului apei străvezii? În momentul servirii tortului miresei  cerul de deasupra piscinei să fie luminat de stelele multicolore ale unui foc de artificii, cel care va fi reflectat și în adâncul apei cristaline.
Cum să nu-ți rămână pe retină servirea unei ”ciorbe de potroace” pentru revigorarea de a doua zi pe marginea piscinei, în așteptarea unui berbecuț la proțap, bine rumenit și ce degajă niște mirosuri ce gâdilă nările tuturor celor prezenți.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016