17 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Sfaturile unui doctor în PC

logo_mediadot_patrat


      – Deja m-am săturat de laptopul ăsta, reușește mereu să se închidă exact atunci când am cea mai mare nevoie de el, iar mai apoi să nu mai pornească 2 minute. Nu mai vorbesc de faptul că mereu  pierd informații prețioase, pentru că nu pot sta la fiecare secundă să dau Save. Uită-te și tu, mai am puțin timp în care mai pot finaliza proiectul, căci mâine la ora 19 este prezentarea, iar laptopul  meu tot nu vrea să mă ajute.

= Dar nu ai salvat proiectul înainte pe HDD sau pe un SSD? Din câte văd nu este foarte mult de muncă la el, am o întrebare paginile de internet cum ți se încarcă?

      -Am avut hard disck extern, dar dura o veșnicie până erau mutate toate fișierele de pe calculator pe el așa că am renunțat, de SSD nu am auzit niciodată. Este o nebunie dacă încerc să deschid două ferestre de internet simultan, este imposibil să nu se blocheze, așa că am fost nevoit să renunț la această idee. Știu laptopul este varză, dar momentan nu pot să îmi permit unul nou. Poți să îl repari, te rog, măcar până mâine la prânz?
=Din câte observ, tot ce ai nevoie este un SSD HyperX care să ajute laptopul să funcționeze mai rapid. Laptopul îl voi repara până mâine, însă acum trebuie să intrăm pe acest magazin online și să alegem un SSD care să ți se potrivească.
       -Să înțeleg că SSD-ul este un fel de HDD? Sincer să fiu după ultima experiență îmi este cam teamă să mai aleg așa ceva, mai ales că sigur mă va ușura la buzunar.
11181779_1191560034193379_4769063824927517783_n=SSD-ul  este foarte silențios, are dimensiuni reduse, temperatuara lui este scăzută, iar pe site-ul Mediadot.ro  vei găsi promotii SSD Kingston, astfel îți vei putea achiziționa unul la un preț avantajos.

       -Pe mine mă interesează ca acest produs să reziste la șocuri, pentru că știi cum umblă soția mea cu tot ce este electronic. Pe deasupra mai este și ștrengarul nostru care a început să fie curios de tot ce este în jurul lui.

=Poți căuta pe site direct oferte SSD, aceste SSD-uri sunt foarte bune și pe deasupra au o rezistență foarte apreciată la șocuri, ele neavând componente mobile, ci doar componente electronice. Apoi să nu-ți mai spun cu cât o să crească viteza de accesare a fișierelor.
       -Ok. M-ai convins ”doctore” în PC-uri, ar fi fantastic ca laptopul meu să deschidă aplicațiile sau fișierele în clipa când eu îi solicit. Se pare că acest SSD este față de HDD, exact ce este stick-ul față de un DVD. Așa că dă-i bătaie, dimineață sper să mă convingă și laptopul că tu ai avut dreptate.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.