29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Un regat de pantofi pentru Cenusarese


Cenușăreasa din povestea noastră a trecut prin încercările impuse de mama și surorile vitrige cu gândul la distracția de la balul ce avea loc o dată pe an, dar ce ghinion să își piardă la plecare  pantoful. Apoi a venit și mult așteptatul final ferict, prințul a găsit-o datorită frumosului și delicatului pantof, lucru destul de rar pe atunci și a luat-o de soție. Dar ce s-a mai întâmplat după ce a ajuns prințesă, nimeni nu ne spune…
 O să mă încumet a încerca să vă povestesc ce a făcut mai departe frumoasa copilă, devenită prin farmecul și minunatele ei calități o mândră prințesă.
LOGO Carmine
Cum prințul îndrăgostit iremediabil de ea  îi făcea toate poftele și nu o lăsa să facă nicio muncă, micuța Cenușăreasă începu să devină mai tăcută și în același timp să își piardă voioșia. Singurul lucru pe care nu și-l putea pierde era bunătatea ce o moștenise de la mama ei. Totuși văzând schimbarea prin care trecea prințul începu încetișor să afle de ce s-a schimbat atât de mult. După multe insistențe a reușit să o facă să-i spună de ce era supărată tânăra prințesă. Astfel află că lipsa de activitate o măcina pe interior și cu toate că nu ducea lipsă de nimic, nu era posibil să se bucure de viață, ca atunci când făcea menajul întregii gospodării a mamei sale vitrege. Cum era  prințesă și nu avea voie să mai facă curățenie, mâncare și alte treburi prin palat, prințul îi propuse să  își dedice timpul creerii de încălțăminte pentru femeile din regat.
 Deodată Cenușăreasa noastră reveni la viață, obrajii i se înroșiră din nou, ochii îi străluceau mai puternic decât oricând. A doua zi începu să dea de veste la toți meșterii pantofari că s-a hotărât să înființeze un magazin pantofi Carmine Shoespentru toate femeile din regat, așa că cei mai buni și cei mai vestiți meșteri să vină la palat. Acum Cenușăreasa alerga toată ziua prin regat pentru a găsi cele mai bune materiale, pentru a face încălțările la care fiecare fată și femeie visa de multă vreme.
Pe lângă cele mai bune materiale, a noastră Cenușăreasă a început să conceapă și cele mai frumoase și originale perechi de pantofi stiletto Red Queen transformând toate fetele din regat în adevărate prințese, schimbându-le și lor viața într-o sărbătoare continuă prin folosirea frumoșilor pantofi creați de CarmineShoes.ro.
It's a jungle out there

După cum v-am mai spus, Cenușăreasa noastră chiar dacă a ajuns  prințesă nu și-a pierdut deloc din bunătatea ei debordantă. După ce a reușit să pună pe picioare toată afacerea, ea și-a adus aminte de clipele grele când nu avea de nici unele, așa că s-a gândit să ofere și anumite reduceri, de exemplu de mărțișor se beneficiază de 15% reducere.

În afară de  oferte pantofi dama, Carmine Shoes duce o luptă permanentă pentru a oferi un preț bun supușilor ce doresc o pereche de pantofi de calitate excepțională, plini de eleganță și cu un stil regal.
După vreo zece ani de existență pe piața modei CarmineShoes.ro, regatului pantofilor creați de Cenușăreasa noastră, i s-a dus vestea peste mări și țări și a reușit să facă fericite toate doamnele și domnișoarele, precum și pe iubiții acestora, în momentul când le vedeau cât de fericite sunt.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2016.