29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Secretele frumuseții

Articolul ce urmează îl voi scrie pentru Spring SuperBlog 2016. 

Oare ce poți spune despre secretul frumuseții unei femei? Este știut că toate femeile se nasc cu o frumusețe aparte, problema ce se pune este cum va reuși  aceasta să își păstreze frumusețea măcar la nivelul pe care i l-a dat natura. Căci altfel frumusețea este trecătoare, odată cu trecerea timpului femeia îmbătrânește la fel ca tot ce se găsește în natură. Soția mea  a învățat de la ”mămicile” ei, că pentru a rămâne frumoasă până la adânci bătrâneți, trebuie să se îngrijească folosind pe cât se poate resursa naturală și înțelepciunea tradițiilor românești. 
Ca orice femeie și soția mea și-a dorit un trup cu o alură de adolescentă, dar o dată cu trecerea timpului adolescența dispare, deci și trupul își schimbă formele, dar româncele și-au transmis din generație în generație, secretele pentru păstrarea lui într-o formă apetisantă pentru bărbatul ce le iubește. Poți să ai un trup perfect sculptat, nu este suficient dacă ești rece  precum ghiața , frumusețea unei femei este dată de gingășia , de veselia ce o debordează în relațiile ei zilnice.
farmec
Încă din tinerețea nostră, acum vreo 30 de ani, soția mea a descoperit un brand românesc cu tradiție Farmec , ce a ajutat-o pe tot parcursul anilor, să scape de urmele pe care vremea le lasă pe trup. Ea le spune mereu, celor două fete ale noastre, că o femeie matură  va fi frumoasă doar cu ajutorul farmecelor primite de la cel mai mare brand românesc și aici vor descoperi secretul frumuseții și al tinereții.

Așa cum întreaga natură se regăsește și în trupul unei femei, tot așa soția mea apelează cu încredere și cu o reușită deplină la întreaga gamă Gerovital Plant de foarte mult, mult timp. Aceasta  a ajutat-o și o ajută să își păstreze frumusețea intactă, chiar și în ciuda anilor ce au trecut peste trupul ei. În 2016 produsele gamei se bazează pe frumoasa floare de mac, cea care a dat uleiul organic, ce reprezintă ingredientul ce o ajută să își protejeaze pielea și tenul, o ajută să nu-i apară ridurile, precum și împotriva îmbătrânirii pielei.


 

farmec_superblog_probaPentru soția mea produsele din gama Gerovital Plant  au fost prima iubire, căci cu ele a început să își îngrijească fața încă din tinerețe, apoi pe măsură ce timpul trecea a început și ungerea cu cremă restructurantă antivergeturi cea care o ajută să nu-i apară vergeturile prin producerea de un nou colagen, atât de necesar organismului.
Un adevărat miracol al vieții este femeia, ea fiind cea ce perpetuează specia umană și se află la originea umanității. O femeie nu trebuie să câștige nici-un concurs de frumusețe, ci doar să ne câștige inima noastră a bărbaților, iar pentru păstrarea frumuseții cu care afost înzestrată va putea să se folosească de toate produsele tinereții veșnice pe care i le pune la dispoziție brandul Farmec.
Cu ajutorul acestor produse orice femeie își poate etala grația, suplețea, inteligența, va putea deborda de sensibilitate, să își deschidă sufletul în permanență , va putea fi naturală și originală, putând avea deplină încredere în frumusețea trupului ei, căci sufletul va fi tot timpul stâlpul frumuseții ei interioare.