19 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

1. Facem curatenie mai usor cu un aspirator

logo_marketonline_micÎmi aduc aminte cât de greu mi-a fost când am rămas singur acasă, pentru că nu mai trebuia să merg la serviciu. Până atunci eu aveam în sarcină treburile de ”bărbat” din gospodărie, adică întreținerea viei și a pomilor fructiferi, reparația a tot ce se strica prin gospodărie, căratul, spartul și depozitatul lemnelor pentru iarnă etc.

 Odată cu încetarea plecării zilnice la serviciu, soția mi-a dat în sarcină și curățenia din locuința noastră. La început am zis că e foarte ușor, dau și eu cu mătura un sfert de oră acolo și gata. Dar cum se întâmplă de obicei ”socoteala de acasă nu este aceeași cu cea din târg”.  Când am început să fac curățenie, timpul parcă zbura și eu în vreo două ore nu apucasem să termin una dintre camere. Unde mai pui că locuința avea vreo patru camere, plus bucătărie, baie și anexe. 

A mă folosi de mătură pentru a strânge gunoiul, de o lavetă pentru a șterge praful și un retevei pentru a bate pernele să scot părul lăsat de cei doi motani pe perne, s-a dovedit un lucru mult mai greu decât îmi închipuisem. Degeaba făceam curățenie, la noi în casă pur și simplu curățenia de primăvara era făcută zilnic și nu dura decât până maxim a doua zi de dimineață. Efectiv totul era în zadar. Parcă mizeria se făcea mult mai ușor decât eram eu în stare să fac curățenie. 
 
Fără să-i spun soției nimic, am dat o ”fugă”  până-n magazinul MarketOnline.ro undeam început să mă documentez  de ofertele ce m-ar fi putut scoate din necazul meu. De ce MarketOnline? Simplu, pentru că știam că este unicul magazine din spațiul online ce îmi oferă servicii de șapte stele, apoi îmi asigură foarte multe promoții, chiar și transport gratuit precum și posibilitatea de a plăti în rate.
rohnson
Dar în afară de acestea îmi dă posibilitatea de a alege din cele mai bune aspiratoare profesionale acordându-mi și consultanță gratuită în a găsi acel aspirator care să-mi scurteze timpul pierdut cu curățenia și să mă mai pot, din când în când, și relaxa, să mă ajute să uit de măturatul ce mi-a scos peri albi. 

Profitând de sfatul  dat de specialiștii site-ului mi-am cumpărat un Rohnson Aquatech R144. Acum într-o oră termin curățenia din toată casa. Mirosul din casă este asemenea cu cel al narciselor ce au înflorit în grădină. Cum credți că a fost posibil așa ceva? Extraordinar de simplu.

Cu ajutorul acestui aspirator multifuncțional, munca mea a devenit o joacă, iar rezultatul este că prin tehnologia inovatoare de filtrare prin apă, praful din casa mea a dispărut, firele de păr ale motanilor s-au rărit considerabil, iar nasul meu numai inhalează praful ce îl produceam prin măturare. Totul a fost posibil și datorită puterii de extracție pe care o are acest aspirator, prin funcția lui de suflare, prin acel recipient în care pun 15 litri de apă și prin ajutoarele lui, adică cele 5 perii de curățare.
Mulțumită lui MarketOnline, până vine soția de la serviciu, eu am timp și pentru un pui de somn,  reușesc să îmi rezolv și celelalte lucrări pe care le presupune grădina și curtea mare a unei case.

Acest articol este scris pentru proba 1 Spring SuperBlog 2016