29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Care sunt avantajele utilizarii unui soft de monitorizare a flotei de la Multifleet? Citeste mai mult: Care sunt avantajele utilizarii unui soft de monitorizare a flotei de la Multifleet?

Modernizarea unei companii inseamna fara indoiala investitii pe care trebuie sa le facem periodic atat pentru a tine pasul cu competitia, precum si pentru a ne asigura o serie de avantaje.

Care sunt avantajele utilizarii unui soft de  monitorizare a flotei de la Multifleet?
Modernizarea unei companii inseamna fara indoiala investitii pe care trebuie sa le facem periodic atat pentru a tine pasul cu competitia, precum si pentru a ne asigura o serie de avantaje. Atunci cand vine vorba despre investitiile pe care le facem pe partea de software, cu siguranta adesea suntem destul de rezervati in privinta acestora. Trebuie totusi sa admitem ca aplicatiile software ne-au permis sa ne imbunatatim considerabil calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Una dintre aplicatiile software extrem de populare la ora actuala pentru multe companii este cea de monitorizare a flotei de la Multifleet.
O astfel de aplicatie este considerata astazi un strict necesar avand in vedere ca soferii indisciplinati adesea aduc diverse prejudicii unei companii prin adoptarea unor comportamente neadecvate. La ora actuala am putea spune ca avem la dispozitie numeroase metode de monitorizare a flotei, insa aplicatia Multifleet ne aduce un numar mult mai mare de avantaje spre deosebire de modalitatile clasice de monitorizare.
Ce avantaje avem daca folosim aplicatia de urmarire gps de la Multifleet?
Aplicatia Multifleet ne da posibilitatea de a avea un control absolut asupra intregii flote auto, avand in vedere ca aceasta a fost creata astfel incat sa ne alerteze in timp real neregularitatilepe care in general le fac soferii din cadrul unei companii. Cel mai adesea, costul cel mai mare este generat de catre amenzi datorita faptului ca soferii nu adapteaza intotdeauna viteza. In aceste conditii, aplicatia ne alerteaza ori de cate ori un sofer depaseste limita de viteza pe anumite sectoare de drum.
Un alt avantaj al utilizarii acestei aplicatii se datoreaza faptului ca ne poate furniza simultan si informatii cu privire la ora si data cand s-a efectuat o alimentare sau cand s-a stationat cu motorul pornit timp indelungat. Stim cat de costisitoare pot devenii situatiile in care soferii stau cu motorul pornit fara a avea un motiv anume.
Nu de putine ori multi soferii se abat simultan de la itinerariul prestabilit pentru a-si rezolva diverse probleme personale, astfel ca vor genera simultan costuri pe care tot compania va trebui sa le suporte. Aplicatia Multifleet ne da insa posibilitatea de a fi alertati in timp real chiar si atunci cand soferii se abat de la drumul prestabilit fara a avea un motiv anume.
Aplicatia www.multifleet.ro este o aplicatie complexa, dar foarte simplu de utilizat de care orice companie are nevoie atunci cand doreste sa-si reduca substantial costurile aditionale.
SC AUTO3P (EUROPE) ROMANIA SRL – Multifleet
+40317102085
office@auto3p.com.ro
https://www.facebook.com/MultiFleet/



Citeste mai mult: Care sunt avantajele utilizarii unui soft de monitorizare a flotei de la Multifleet?