29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Service roti Best Tires de acum in trei locatii din Bucuresti!

Cu siguranta nu o data in viata vi s-a intamplat sa aveti nevoie un service pentru roti sau un hotel de anvelope si sa nu gasiti niciun astfel de furnizor de servicii in apropiere sau de ce nu, sa nu gasiti unul cu preturi accesibile la care sa va permiteti sa apelati la nevoie.

Anvelope - Jante - Service roti

Anvelope – Jante – Service roti
Profitam de aceasta ocazie si venim in ajutorul oricarui sofer prezentandu-va magazinul Best Tires, un magazin dedicat automobilelor si celui mai important element al acestora, rotile! La Best Tires puteti apela oricand aveti nevoie de achizitionarea unor anvelope, de un loc pentru depozitarea lor, de un service care sa le echilibreze, schimbe, sa le faca geometria sau orice altceva.
Va invitam in una dintre cele trei locatii Best Tires din Bucuresti pentru orice nevoie are masina dumneavoastra si care implica anvelopele! Ne puteti gasi pe Bulevardul Metalurgiei nr. 21, in zona Sebastian, pe Strada Sergent Nutu Ion nr. 8-12 si pe Bulavardul Iuliu Maniu nr. 203.
In oricare dintre locatiile mai sus mentionate veti gasi un raspuns la orice problema aveti, fara ca solutionarea acesteia sa va coste prea mult. Si pentru ca stim deasemenea ca nu numai banii ci si timpul este important pentru fiecare client pe care il avem, dorim sa va anuntam ca pentru problemele care nu sunt presante, cum ar fi de exemplu schimbul sezonier de anvelope (in cazul in care masina nu este echipata cu anvelope all season) va punem la dispozitie pe site-ul www.best-tires.ro un formular prin care va puteti programa la sediul nostru cel mai apropiat, in ziua si la ora la care va este cel mai comod sa ajungeti, astfel incat sa nu fie nevoie sa stati la coada.
Acest serviciu de programare la schimbul de anvelope este disponibil, asa cum spuneam pentru toate cele trei locatii astfel incat sa va fie cat mai la indemana sa ajungeti fara a face niciun compromis de timp sau a amana pe perioada nedeterminata schimbul anvelopelor din motivul locatiei. Nu conteaza ca masina este echipata cu anvelope noi sau second hand, cu unele no name sau cu unele de top precum anvelope de vara Dunlop, Michelin sau Goodyear spre exemplu, pentru ca tot se apropie sezonul in care va trebui sa trecem innapoi la anvelopele de vara, ea va fi tratata cu aceeasi atentie si grija in service-ul nostru si va beneficia de preturile cele mai bune de pe piata!
Alegeti adresa din Metalurgiei, Sebastian sau Militari si rezolvati toate probleme pe care rotile masinii le prezinta caci ele, indiferent daca sunt echipate cu anvelope de vara sau anvelope de iarna, sunt principalele responsabile de siguranta de care va bucurati pe sosea. Daca rotile nu sunt echilibrate, nu sunt schimbate la timp sau prezinta diverse alte defecte, riscati mai mult decat va imaginati un accident caci ele afecteaza atat directia masinii cat si franarea in caz de urgenta.
Acordati importanta reala rotilor si anvelopelor masinii pe care o conduceti si astfel drumurile parcurse vor fi, cel putin in ceea ce va priveste pe dumneavoastra ca sofer, mult mai sigure!

Citeste mai mult: Service roti Best Tires de acum in trei locatii din Bucuresti!