29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

eeatingh.ro a depășit 100.000 de lei în comenzi procesate lunar

Sistemul eeatingh.ro cucerește încet și sigur întreaga țară. Platforma prin care poți comanda mâncare online, chiar și fără a te deloga de pe Facebook, a ajuns să fie folosită cu succes în 16 orașe. Peste 60 de restaurante sunt în acest moment în sistem, iar numărul utilizatorilor a depășit 4000. Din momentul lansării și până acum, prin eeatingh.ro au trecut comenzi în valoare de peste 700.000 de lei. Doar în ianuarie 2016, au fost procesate aproximativ 3200 de comenzi în valoare de 110 000 lei.

eeatingh.ro a depășit 100.000 de lei în comenzi procesate lunar
Dezvoltarea platformei a început în anul 2013, luând în considerare două perspective: a clientului și a restaurantului. Pentru a ușura procesul de comenzi online când vine vorba despre mâncare, am pus bazele unui sistem care să satisfacă una dintre nevoile primare ale oamenilor și să pună la dispoziția restaurantelor clienții care ar alege din meniul respectivului restaurant. Fără apeluri telefonice, doar câteva clickuri sau atingeri de ecran.
Pentru a îmbunătăți relația restaurantelor cu clienții acestora, eeatingh vizează una dintre cele mai cunoscute și folosite platforme social media, Facebook. Aplicația se poate instala în meniul paginii de Facebook a restaurantului, de unde clienții își comandă mâncare fără a fi nevoiți să renunțe la navigare pentru a accesa altă pagină. Acest tip de serviciu este unic în România.
Instalarea aplicației eeatingh pe pagina de Facebook nu cere cunoștințe tehnice avansate. Dacă ești proprietar de restaurant, tot ce trebuie să faci pentru început este să îți creezi un cont pe eeatingh.ro. Apoi instalezi aplicația în meniul platformei de socializare.

Clienții restaurantelor pot comanda mâncare prin trei căi, folosind eeatingh:

1. Platforma eeatingh.ro, care unește toate restaurantele, are design responsive, ceea ce înseamnă că se poate utiliza atât de pe dispozitivele desktop, cât și mobile – http://eeatingh.ro/;
2. Pagina de Facebook a restaurantelor care au inclus eeatingh în administrare;
3. Aplicația eeatingh ce rulează pe:
Android – https://goo.gl/H2rcFb
iOS – https://goo.gl/cJcy0g
Blackberry – https://goo.gl/eMtm9x
Windows Phone – https://goo.gl/89am0I
eeatingh.ro are cel mai mic comision de pe piață, 5 %, iar în curând va avea implementată și funcționalitatea de plată cu cardul. Sistemul este prezent acum în Tîrgu-Mureș, Sighișoara, Bistrița, Buzău, Galați, Iași, Mediaș, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Brăila, Cluj, Galați, Constanța, Tulcea, Reghin și Sibiu.
eeatingh.ro este un proiect dezvoltat 100% în cadrul companiei Reea.

Citeste mai mult: eeatingh.ro a depășit 100.000 de lei în comenzi procesate lunar