29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Viotur este tot ce ai nevoie!

 
Zilele acestea facebook m-a anuntat ca au trecut 2 ani de cand am fost in vacanta in Anglia, a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea si nu as dau pe nimic din lume. A fost pentru prima oara cand am plecat din tara si de aceea nu stiam la ce firma sa apelez si cum sa organizez totul pentru ca la final sa ne ramana buget si de cumparaturi.
Cineva mi-a spus ca ies mai ieftin daca mergem cu autocarul. Astfel ne puteam bucura de privelistea oferita de mai multe tari si orase, in plus era un mijloc foarte bun de a cunoaste si alte persoane. Problema era ca nu stiam cu ce firma sa mergem, pentru ca si la autocare sunt preturi diferite si nu voiam sa avem parte de servicii proaste.
In final am optat la  Bilete autocar Romania Anglia prin Viotur si nu regretam decizia, ne-am distrat foarte mult pe drum si in plus autocarul ne-a lasat la adresa dorita. Este singura firma la care am intalnit atat de mult bun-simt.
Acum fata cea mica lucreaza in Germania si ne gandim sa ii facem o vizita. Ne vom folosi de Transport persoane Germania cu Viotur pentru a putea ajunge in aceasta tara fara probleme si pentru a cheltui mai putini bani. Datorita faptului ca autocarul te lasa la adresa nu ai cum sa te pierzi in noua tara si in plus nu va trebui sa chemi un taxi.
Pentru inceput trebuie sa verificam lista cu Plecari microbuz Romania – Germania ca sa fim siguri ca au in ziua dorita si desigur pentru a ii putea spune fetei noastre la ce ora ajungem. Data trecuta am ajuns fix la ora stabilita, ba chiar la intoarcere am ajuns cu 5 minute mai devreme.
Este o reala placere sa mergi cu autocarul intr-o tara straina sunt foarte multe opriri, deci nu vei risca sa iti intepeneasca picioarele si de asemenea vei avea mereu subiect de discutie. Seara  nu prea ai ce vedea, dar totusi te poti odihni un pic soferul oricum anunta cand ajunge la destinatie, deci nu vei ramane in autocar.