Eclipsa de soare un obiect imens s-a interpus intre luna si soare sa fie nibiru

Cu peste 100 de ani în urmă, anumiţi astronomi de renume mondial au susţinut că o planetă misterioasă, supranumită Planeta X sau Nibiru, face parte din sistemul nostru solar şi la o anumită perioadă de timp devine vizibilă de pe Terra.
Teoria nu a fost niciodată demonstrată, dar trebuie să reamintim că în cultura sumeriană, Nibiru era recunoscută precum o planetă din sistemul solar. Această planetă era locul de origine al tereştrilor Anunnaki, zeii coborâţi din ceruri, care au ajutat omenirea în evoluţia sa. Nibiru avea un comportament ciudat, pentru că la un anumit interval de timp, în opinia sumerienilor câteva mii de ani, se apropia considerabil de Pământ şi devenea vizibilă cu ochiul liber.
La sfârșitul secolului al XIX-lea, mulți astronomi au făcut speculații despre existența unei planete dincolo de Neptun. Descoperirea planetei Neptun a rezultat ca urmare a unor calcule ale matematicienilor John Couch Adams și Urbain Le Vernier, pentru a explica discrepanțele între orbitele calculate și cele observate ale planetelor Uranus, Saturn și Jupiter. După descoperirea planetei Neptun, au rămas totuși niște mici discrepanțe ale acestor orbite, precum și a orbitei planetei Neptun, care au generat ideea existenței Planetei X, numită astfel de Percival Lowell.
Continuarea aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.