29 martie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

O vizită în București – Sfaturi

Salutare! Azi m-am tot gândit despre ce să scriu și mai apoi mi-am dat seama că nu există foarte multe articole care să pună accentul pe ce trebuie să avem în vedere atunci când mergem în vizită în capitala scumpei noastre țări. Voi prezenta doar câteva lucruri și v-aș ruga pe voi să completați această listă.

Un mijloc de transport din orașul nostru către București

Aici avem mai multe metode:

  • fie mergem cu mașina personală, ceea ce înseamnă că vom putea merge unde vrem noi direct cu mașina;
  • fie mergem cu alți prieteni cu mașina, asta înseamnă că ne vom bucura de vizită în grup. În acest fel vom rămâne cu amintiri foarte frumoase. Mai nașpa este că suntem legați de ceilalți atât cu plecarea cât și cu sosirea.
  • fie mergem cu trenul. Știu că mulți vor zice că trenurile sunt vechi, dar cu toate acestea eu ador să merg cu trenul. Îmi place să întâlnesc oameni noi, să mă bucur de peisaje. Ce este drept eu sunt adepta mersului noaptea sau dimineața devreme cu trenul. În acest fel veți putea vedea cum natura se trezește la viață sau chiar vă veți putea bucura de un somn plăcut.
  • fie mergem cu autocarul. Aici avem mai multe pauze și putem discuta cu foarte multe persoane.

Ce locuri ne dorim să vizităm?

Bucureștiul este un oraș foarte frumos în care chiar ai ce vizita. Pe lângă diversele clădiri și muzee cu interes istoric, vom reuși să găsim în capitală și numeroase pab-uri și cluburi, mai ales dacă ne dorim nopți de poveste. De asemenea femeile pasionate de shopping se pot bucura de foarte multe magazine cu produse superbe. Cred că aici oricine va găsi ceva interesant de vizitat.

Unde vom sta?

Știu că în mod normal v-ați aștepta să zic că putem sta la hotel, dar eu prefer să vă prezint o metodă mai simplă de cazare. Mai exact este vorba de închirierea unei locuințe în regim hotelier in Bucuresti. De ce prefer această metodă? Simplu pentru că pot sta pe toată perioada vizitei într-o garsonieră sau într-un apartament. M-aș simți ca la mine acasă, fără a renunța la nici o facilitate. Există o varietate atât de mare de unități de cazare din care să alegem încât sunt sigură că măcar una s-ar potrivi de minune cu dorințele noastre.

Un alt lucru cool la aceste apartamente este că poți găti direct acolo. În acest fel te poți bucura de mâncare sănătoasă și să mai și economisești bani. Există foarte multe firme la care puteți apela, dar totuși eu cred că cei mai de încredere și mai buni sunt tot cei de la apartamante-regimhotelier.ro. Dacă nu mă credeți intrați pe site-ul lor pentru mai multe informații.

Unde putem mânca?

Păi dacă apelăm la regim hotelier București atunci ne vom putea găti în bucătărie. Dacă nu va trebui să căutăm ceva terase, restaurante sau fast-food-uri. Bineînțeles că cei care au bucătărie la dispoziție nu sunt obligați să mănânce doar acolo, dar ei vor avea și o soluție de rezervă dacă le vine foame după miezul nopții.