18 aprilie 2024

Jurnalul365

Cele mai noi știri!

Atrage atentia printr-un carucior moni gala!

Pentru toţi vine mometul fericit în care devenim părinţi şi nu mai ducem o viaţă în doi ci în trei. Viaţa alături de un bebeluş poate fi fericită şi frumoasă dar în acelaşi timp este şi un adevărat dezastru. Nopţi nedormite, zgomote, stres, tristeţe şi îngrijorare dar şi iubire, împlinire. Astfel, când  ai un copil iar săptămâna viitoare urmează să participi la o nuntă fastuoasă şi luxoasă, ei bine atunci intervin atacurile de panică şi crizele fără sens. Căci pe lângă faptul că eşti femeie iar alegerea unei ţinute , a unor pantofi sau a accesoriior este aproape imposibila pentru tine, mai trebuie să ai grijă şi de soţul tău şi să fii sigură că unicul său moştenitor arată demn de tronul său. În această situaţie mă aflam şi eu şi eram deja depăşită  de situaţie iar pe lângă faptul că nu îmi găseam nici-o ţinută pentru mine şi soţul îşi arunca hainele prin casă, căruciorul copilului s-a stricat şi nu aveam cum sa il transport până la nuntă, ar fi fost greu sa il ţin tot timpul în braţe. Astfel m-am decis să las totul baltă momentan şi să caut un nou cărucior pentru gală, care îmi doream să fie multifuncţional şi să aibă mai multe compartimente pentru a avea mereu lângă mine lucrurile necesare pentru pitic. Şi am găsit astfel site-ul www.allkids.ro de unde trebuia să aleg un carucior moni gala care să stârnească atenţia dar şi să mă ajute la căratul lucrurilor.

Thumb

Aşa am început să răsfoiesc site-ul şi să îmi salvez cărucioarele care mă atrăgeau cel mai mult şi să citesc descrierea fiecăruia , să le compar şi în sfârşit să aleg pe cel mai potrivit. Astfel s-a făcut seară, iar eu încă nu terminasem de văzut toate produsele iar în casă totul era un dezastru ,hainele soţului erau aruncate peste tot, copilul reuşise să picteze jumătate de perete cu un marker, cina nu era gata iar soţul trebuia să ajungă acasă.  Desigur că primul lucru pe care l-am facut a fost să intru în panică, am încercat să şterg pereţii dar în zadar, nenorocitul ăla de marker avea impresia că zidul l-a luat de soţ, hainele deşi erau adunate erau cocoloşite şi făcute ghemotoc pe pat iar ultima mea şansa de a avea totuşi o cină perfectă disparuse în momentul în care singurul pui din casă luase foc pe neaşteptate. Cinci minute mai târziu soţul meu a intrat pe uşă iar tot ce a văzut a fost o casă ce arăta ca după război şi pe mine plângând într-un colţ. El nu s-a supărat dimpotrivă i se părea amuzant felul în care arată casa, cică era mult mai fashion acum.

Thumb

Dupa ce am mâncat cina comandată iar soţul meu şi-a aranjat, în sfârşit, hainele el s-a hotărât să mă ajute să mă decid asupra căruciorului , i-am arătat cam ce alesesem până atunci şi în sfârşit, când soarele s-a arătat măreţ asupra lumii, noi deja alesesem un carucior moni gala.

Pot să spun că nunta a fost una deosebită, cu ajutorul soţului meu am strălucit , iar toate mamele erau interesate de provenienţa căruciorului fantastic. De asemenea,din acea zi,soţul meu nu-şi mai împrăştie hainele şi am hotărât să ne ajutăm tot timpul. Astfel vă invit şi pe dumneavoastră să alegeţi un cărucior model şi multifuncţional de pe www.allkids.ro şi vă asigur că nu ve-ţi fi nemulţumite.